Natuursteen tegels voor binnen

Post 12 of 39
Natuursteen tegels voor binnen

Natuursteen tegels voor binnen

Wanneer je gaat verhuizen of gaat verbouwen en je komt voor de keuze te staan om een andere vloer uit te zoeken, dan kan het niet missen dat je ook de optie natuursteen tegels voor binnen voorbij ziet komen. Natuursteen tegels zijn zowel voor binnen als voor buiten geschikt, afhankelijk van de steensoort die je kiest natuurlijk.

Natuursteen tegels voor binnen zijn er verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Als je de keuze maakt voor natuursteen tegels voor binnen is het van groot belang dat je de materiaal eigenschappen van de tegels kent. Zo zijn er bijvoorbeeld kalkhoudende gesteentes zoals: Belgisch Hardsteen, Crema Marfilza, Perlato en Bianco Carrara. Dit zijn steensoorten die gevoelig zijn voor krasjes en voor zuren en agressieve schoonmaakmiddelen. Deze soort natuursteen tegels voor binnen zijn perfect geschikt alleen vergen ze wel enig onderhoud en een stukje materiaalkennis is wel zo fijn.

Bij Binnenmaas Natuursteen geven ze een eerlijk advies en wordt er geluisterd naar de wensen van de klant, heeft de klant bijvoorbeeld jonge kinderen of hebben ze huisdieren dan zijn de kalkhoudende gesteentes niet de meest geschikte optie. In dat geval zou je eerder naar een granieten tegel moeten kijken. Het grote voordeel van granieten natuursteen tegels voor binnen is dat dit materiaal een hoog kwarts gehalte heeft, hierdoor is de steen zo ontzettend hard en slijtvast dat ze perfect geschikt zijn voor mensen met een druk gezin waar af en toe wat op de vloer valt. Bij granieten natuursteen tegels voor binnen kun je denken aan bijvoorbeeld: Steel Grey, Shivakashi of Labrador.

Verschillende kleuren en maatvoeringen

De kleurkeuze voor natuursteen tegels voor binnen is erg uiteenlopend, zo kun je kiezen voor een rustige neutrale kleur zoals wit of zwart. Maar rood, bruin, crème, geel en groenige steensoorten doen allemaal mee! Wat betreft de maatvoeringen voor natuursteen tegels voor binnen varieert ook, van vierkante tegels in verschillende formaten tot aan banen vrije lengtes, visgraat of romaans verband. Het is allemaal mogelijk!

Kortom: Ben je opzoek naar natuursteen tegels voor binnen dan ben je bij Binnenmaas Natuursteen op het juiste adres. Kom gerust geheel vrijblijvend eens langs om je te laten informeren en je te laten inspireren door de mogelijkheden!natuurstenen vloer