Onze referenties

Jim Schmit
Jim Schmit
Goede ervaring met Binnenmaas Natuursteen. Mooie nieuwe dorpel laten plaatsen. Keurig en zorgvuldig gewerkt. Kunnen we aan iedereen aanbevelen.
Marcel Kemp
Marcel Kemp
Ricardo van Binnenmaas natuursteen heeft een goede creatieve oplossing bedacht voor ons keukenblad. Resultaat is prachtig geworden. Wat een gepassioneerde vakmensen waar klant nog koning is. Warme douche voor Ricardo en Binnenmaas natuursteen!
Kirsten Van Royen
Kirsten Van Royen
Waar ieder ander aangaf dat het niet mogelijk was enkel de gootsteen te vervangen en dan ook nog uit 1 stuk, liet Natuursteen Binnenmaas zien dat het wel kon…wat zijn we blij met het resultaat..Dank jullie wel!
kees den Otter
kees den Otter
We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen met een mooi eind product.
Jasper van Luik
Jasper van Luik
Zoals gewoonlijk weer prima geholpen door Rob en zijn team. Top!
Tara Reijns
Tara Reijns
Waar niemand ons kon helpen, hielp Natuursteen Binnenmaas ons uit de brand. Onze openhaard was rijp voor de sloop. Zei hebben hem met vakmanschap weer als nieuw gemaakt met een nieuwe voetplaat. We zijn er super blij mee! Natuursteen Binnenmaas is een aanrader om zaken mee te doen. Hartelijk dank mannen.
roxan stevens
roxan stevens
Wij zijn super blij met het blad in onze keuken! Het hele proces van eerste gesprek en design keuzes maken tot de installatie was professioneel (en gezellig) met Rob. Eindelijk een steenhouwer waarbij alles wel kan en in oplossing wordt gedacht, ipv op zoek naar de makkelijke weg. Heel erg bedankt!
john staps
john staps
Wat fijn om met dit bedrijf zaken te doen. Geen moeite is teveel en de kennis van natuursteenproducten door jarenlange ervaring is top!
Ditta Den Buitelaar
Ditta Den Buitelaar
Wij hebben Binnenmaas Natuursteen ingeschakeld omdat we graag een lokale vakman aan ons huis wilde laten werken. We hebben raamdorpelstenen laten vervangen voor hardstenen dorpels en ook de deurdorpel laten vervangen voor hardsteen. Voor de offerte inclusief plaatsing heel regelmatig contact gehad met Rob inzake inmeten zodat we de meest accurate richtprijs hadden. De uiteindelijke prijs bleek bij het inmeten ter plaatse van ons huis zelfs nog aangepast te kunnen worden omdat de hoeveelheid hardsteen minder zou zijn. Erg netjes dat dit werd opgemerkt door Rob. Na het plaatsen van de deurdorpel had ik toch helaas nog een klacht omdat er een groot stuk kwarts inzat, dit had ik niet eerder opgemerkt. Ik vond het erg moeilijk om hier een mail over te sturen maar ben blij dat ik het toch gedaan heb. Rob en Ricardo hebben dit naar onze tevredenheid opgelost door een nieuwe deurdorpel te laten plaatsen. Erg blij met het mooie resultaat! Nogmaals bedankt, hartelijke groeten Ditta
Miranda Everts
Miranda Everts
Onze keuken is heel mooi geworden, zeker door het mooie granieten blad! Maakt het helemaal af. Goed en professioneel geholpen, denken met je mee , komen gemaakte afspraken na, een aanrader!