Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Impregneren natuursteen

impregneren natuursteenOp zoek naar informatie over impregneren natuursteen? ​Heeft u onlangs een natuurstenen vloer gekocht en laten plaatsen? En wilt u er zo lang mogelijk van kunnen genieten? Laat uw vloer dan impregeneren. Met impregneren wordt er een laag op de vloer aangebracht, die de vloer beschermt tegen het indringen van water, olie en vuil. Door het impregneren van de natuurstenen vloer, gaat hij veel langer mee!

Beste onderhoud voor uw natuursteen

​Voor het ​impregneren natuursteen moet u bij Binnenmaas Natuursteen zijn. Binnenmaas Natuursteen is in de Hoeksche Waard en daar buiten een begrip op natuursteengebied. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en weten precies hoe we met natuursteen om moeten gaan. Tevens kunnen wij u gedegen advies geven en meedenken tot in detail. Wij vervaardigen natuursteen zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij (bijna) altijd aan uw specifieke wensen voldoen.

Impregneren natuursteen bij Binnenmaas Natuursteen

​Impregneren natuursteen is heel belangrijk. Zeker als u een vloer van natuursteen heeft. Tijdens het impregneren wordt een beschermlaag op de vloer aangebracht. Hierdoor wordt het materiaal waterbestendig en schimmelwerend. De beschermlaag dringt door het materiaal. U ziet niks terug van het impregneren. Naast het feit dat uw vloer waterbestendig en schimmelwerend wordt, kunt u dankzij het impregneren natuursteen de vloer ook makkelijk schoonmaken.
​Bijna elke soort natuursteen kan geïmpregneerd worden. Vraag onze medewerkers welke soorten wel en welke soorten niet geïmpregeneerd kunnen worden. Door onze werkervaring weten onze medewerkers precies hoe ze op de juiste manier een vloer moeten impregneren.

Showroom

​In Mijnsheerenland is onze showroom gevestigd. In de showroom kunt u terecht voor voorbeelden van de verschillende steensoorten en de diverse mogelijkheden van natuursteen. U heeft ruime keus uit verschillende soorten natuursteen. Zo kunt u kiezen uit graniet, hardsteen, kalksteen, leisteen of marmer. Op ons terrein wordt het materiaal bewerkt, gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtig eindresultaat. Op onze website vindt u ook een aantal foto’s van de voorbeelden uit onze showroom.

​Vragen impregneren natuursteen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over ​impregneren natuursteen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland. Wij zijn op vrijdag en zaterdag geopend. Bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op. Wij maken met u een afspraak buiten de openingstijden.