Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuurstenen vensterbank of meerdere natuurstenen vensterbanken  nodig?

natuurstenen vensterbankHeeft u natuurstenen vensterbanken of een enkele natuurstenen vensterbank nodig? Zoekt u natuurstenen vensterbanken voor een groot project of een natuurstenen vensterbank voor uw woning? Zoekt u een specialist voor natuurstenen vensterbanken? Voor een natuurstenen vensterbank bent u bij Binnenmaas Natuursteen aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van natuursteen. Wij staan bekend om ons persoonlijk advies en de beste kwaliteit van onze natuursteen. Onze ruime voorraad is altijd op peil en omdat wij het natuursteen zelf verwerken in onze werkplaats en korte lijnen onderhouden, kunnen wij snel natuurstenen vensterbanken of een enkele natuurstenen vensterbank leveren. Wij bewerken het materiaal zelf en daarna wordt het natuursteen gezaagd, gepolijst en verwerkt tot vensterbank. Daardoor kunnen wij de natuurstenen vensterbanken compleet naar uw eisen en wensen leveren, helemaal op maat. Ons assortiment bevat vele soorten natuursteen in verschillende kleuren, zodat we altijd iets passends kunnen vinden en binnen uw budget. 

Natuurstenen vensterbanken in verschillende steensoorten

Op deze website kunt u al veel voorbeelden van soorten natuursteen zien. U vindt vele soorten en ook kleuren graniet, kalksteen, hardsteen, marmer en leisteen. Van deze steensoorten vervaardigen wij natuurstenen vensterbanken, aanrechtbladen voor keukens, maar ook badkamer en toilet bekleding, tafel, vloeren, gevelpartijen en schouwen. Wij werken voor de particuliere klant en voor de zakelijke markt, voor kleine en grote projecten. We werken regelmatig samen met de aannemerij, waarbij we aantekenen dat wij zelf altijd de specialistische details voor onze rekening nemen. Door onze ruime voorraad en korte lijnen kunnen wij grote projecten zoals grote partijen vensterbanken of raamdorpels snel opleveren. Bij kleinere projecten kunt u denken aan een eenvoudige dorpel tot een complete vloer of een prachtige schouw met plateau. Binnenmaas Natuursteen hecht grote waarde aan het milieu en werkt daarom op een duurzame manier. We gebruiken groene stroom en werken met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, zodat er geen schadelijke stoffen in de omgeving in de lucht. Verder gebruiken we een zelf-circulerend waterreinigingssysteem, waarbij al het spoelwater automatisch wordt gereinigd en het steeds opnieuw kan worden gebruikt.

Natuurstenen vensterbank in showroom

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showroom om voorbeelden van onze natuurstenen vensterbank te zien. Wij vertellen u graag meer over onze productie, de levering en de plaatsing. Natuurlijk adviseren we u over de natuursteen en de toepassing als natuurstenen vensterbank. Kom bij ons binnenlopen op vrijdag of maak op een ander geschikt moment vrijblijvend een afspraak!