Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuurstenen vensterbank nodig?

natuurstenen vensterbank​Op zoek naar een natuurstenen vensterbank? Bent u uw eigen huis aan het bouwen? En bent u daarvoor op zoek naar een natuurstenen vensterbank? Binnenmaas Natuursteen is het adres in de Hoeksche Waard en daar buiten voor uw natuurstenen producten.

Binnenmaas Natuursteen heeft jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en is al tijden een begrip in de Hoeksche Waard en daar buiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven en denken wij tot in detail mee. Bij ons heeft u de keuze uit vele verschillende soorten materialen, van graniet en hardsteen tot kalksteen en marmer. Wij adviseren u graag bij de materiaalkeuze voor uw natuurstenen vensterbank

Een natuurstenen vensterbank

Een natuurstenen vensterbank wordt toegepast als afdekking van de onderdorpel van het raamkozijn tot net iets over de binnenmuur. Een natuurstenen vensterbank is een mooie en luxe optie om de binnenkant van uw huis af te werken. Wij vervaardigen het natuursteen zelf in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij nog beter op uw wensen inspelen en zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Tevens gebruiken wij alleen de beste kwaliteit natuursteen.

Persoonlijk contact

​Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Daarom maken wij aan het begin van een project ook duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden en leveringen. Want afspraak is afspraak bij Binnenmaas Natuursteen. Omdat wij niet alles zelf kunnen doen, werken wij samen met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde aannemingsbedrijven. Door de korte lijntjes, kunnen wij uw ​natuurstenen vensterbank snel leveren. Uiteraard wordt het specialistische werk in eigen beheer uitgevoerd. Wij werken voornamelijk bij het leggen van grote vloeroppervlakten samen met gerenommeerde, in natuursteen gespecialiseerde, aannemers.

U kunt bij ons voor zowel kleinschalige als grote projecten terecht. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en gaan voor u aan de slag.

Showroom

​Naast onze werkplaats hebben wij in Mijnsheerenland een eigen showroom. Wilt u ideeën opdoen voor uw nieuwe vensterbanken? In onze showroom kunt u de verschillende steensoorten bekijken. Daarnaast zijn in onze showroom verschillende mogelijkheden met natuursteen gepresenteerd. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van natuursteen. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk advies. Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag. Wilt u liever op een andere dag langskomen? Maak dan een afspraak.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van natuursteen of wilt u graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Neem dan contact met ons op. Op onze website vindt u een contactformulier, waar u uw gegevens kunt invullen. U kunt ook een ‘bel mij terug’ verzoek invullen. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.