Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuurstenen vensterbanken nodig?

Binnenmaas Natuursteen​Bent u op zoek naar natuurstenen vensterbanken? Wilt u de eenvoudige vensterbanken in uw woning vervangen door mooie natuurstenen vensterbanken? Of bent u als aannemer voor een groot project op zoek naar veel natuurstenen vensterbanken? U bent bij Binnenmaas Natuursteen op de goede plek! Al meer dan 25 jaar zijn wij in de Hoeksche Waard en wijde omgeving een begrip als het gaat om diverse natuurstenen producten. U vindt bij ons, naast vensterbanken:

Door alle ervaring en kennis die is verkregen gedurende al die jaren, heeft het verwerken van natuursteen voor ons geen geheimen meer. Wij verwerken natuursteen voor particulieren en voor de aannemerij. Binnenmaas Natuursteen gebruikt alleen de hoogste kwaliteit natuursteen voor uw natuurstenen vensterbanken en rekent daarvoor scherpe prijzen. Een natuurstenen product van Binnenmaas Natuursteen past daarom altijd binnen uw budget. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar wij het natuursteen bewerken, zagen, polijsten en dan vervaardigen tot de mooiste natuurstenen vensterbanken, die een sieraad in uw huis zullen zijn. Wij zorgen ervoor altijd een grote voorraad natuursteen in huis te hebben en kunnen u daarom snelle levertijden garanderen. Ieder pand is anders en ook mensen zijn anders. Daarom worden alle natuurstenen vensterbanken door onze vakkundige medewerkers op maat gemaakt. Ons team luistert daarvoor eerst heel goed naar uw wensen en kijkt naar de vereisten in de woning.

Natuurstenen vensterbanken op maat

Op deze website krijgt u al een goed beeld wat Binnenmaas Natuursteen voor u kan betekenen. U kiest bij ons uit verschillende soorten natuursteen, zoals graniet, kalksteen, hardsteen, marmer en leisteen. Omdat al deze soorten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, vinden we samen altijd een natuursteensoort die precies in uw huis of bij uw project past. Binnenmaas Natuursteen houdt van transparantie en korte lijnen. Zodra u een keuze heeft gemaakt over welke natuurstenen vensterbanken wij voor u gaan maken, bespreken we de werkzaamheden en de levertijden. Ons ervaren en deskundige team voorziet u van goed advies over productie, levering en plaatsing, zodat u precies weet hoe wij te werk gaan en wanneer u kunt gaan genieten van uw natuurstenen vensterbanken. Bovenal geldt: afspraak is afspraak. U kunt heel eenvoudig het contactformulier op deze site invullen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Mijnsheerenland. U ziet hier veel voorbeelden van de verschillende steensoorten en de diverse mogelijkheden met natuursteen.