Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuurstenen vensterbanken nodig?

Binnenmaas Natuursteen​Bent u op zoek naar natuurstenen vensterbanken? Wilt u graag een andere sfeer in huis creëren door de oude vensterbanken te vervangen door natuurstenen vensterbanken? Het lijkt misschien dat een nieuwe vensterbank weinig opvalt in huis maar dat klopt niet. Vaak staat de vensterbank vol met accessoires en trekt zo de aandacht van elk bezoek. Wilt u een bepaalde kleur? Wij maken alle natuurstenen vensterbanken op maat en dat is met iedere kleur uit ons assortiment mogelijk.

Op maat gemaakte natuurstenen vensterbanken

​Binnenmaas Natuursteen is al jaren een begrip in de omgeving van de Hoeksche Waard. Heeft u al op meer plaatsen natuursteen liggen in huis? Dan kunnen wij de natuurstenen vensterbanken daarop afstemmen. Wij nemen zowel grote als kleine partijen aan. Zo kunt u als particulier bij ons terecht maar wij zijn er ook voor bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld de wasbakken op het werk vervangen door natuursteen of wilt u een monument laten plaatsen voor het jubileumjaar van het bedrijf? De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons.

Van inmeten tot plaatsen

​Bent u niet zeker over de maten van de natuurstenen vensterbanken? Dat maakt niet uit. Bij een bestelling komen wij de natuurstenen vensterbanken bij u persoonlijk inmeten. Het is dan ook ons risico als het niet past. Wij hebben specialisten in dienst die precies weten hoe zij moeten inmeten. Deze personen komen de natuurstenen vensterbanken ook zelf plaatsen. U komt bij ons nooit voor een verassing te staan. Nadat wij zijn komen inmeten maken wij een werktekening waar alle maten op staan en wordt het proces in onze werkplaats in gang gezet. Zodra de vensterbanken klaar zijn nemen wij contact met u op. Samen met u maken wij een afspraak voor de plaatsing. Heeft u bij ons een vloer besteld van natuursteen? Dan komen wij samen met een zorgvuldig geselecteerd aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in werken met natuursteen.

Interesse? Kom bij ons langs!

​Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij hebben? Onze uitgebreide showroom is in Mijnsheerenland gevestigd. Hier treft u verschillende projecten aan maar ook de verschillende soorten en maten natuurstenen zijn hier te zien. Onze vakmensen vertellen u graag over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Onze showroom is elke vrijdag en zaterdag open. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Op afspraak zijn wij ook op andere dagen en tijdstippen bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij plannen samen met u een afspraak.