Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Vensterbanken natuursteen nodig?

Op zoek naar vensterbanken natuursteen? Bent u een eigen huis aan het bouwen? Dan bent u er vast al achter gekomen dat daar veel bij komt kijken. Van deurklinken, stopcontacten tot plinten, u moet het allemaal uitkiezen. En dan de vensterbanken niet te vergeten. Wat dacht u van vensterbanken natuursteen? Natuurstenen vensterbanken geven uw huis een mooie en luxe uitstraling. Bij Binnenmaas Natuursteen maken wij uw vensterbanken natuursteen voor u op maat.

​Binnenmaas Natuursteen

Binnenmaas Natuursteen is een bedrijf die natuursteen vervaardigd tot allerhande producten. Wij zijn dan ook een begrip in de regio Hoeksche Waard en daar buiten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en passen dit toe in ons werk en bij ons advies aan u.
​Binnnemaas Natuursteen beschikt over een eigen werkplaats. Hier vervaardigen wij zelf natuursteen. Bij ons krijgt u alleen de beste kwaliteit natuursteen. Wat wij zoal vervaardigen? Hierbij moet u denken aan aanrechtbladen, badkamervloeren, wastafels, wandbekleding of een douchewand, vloeren op elke plek in huis of in winkels, tafels, schouwen en dus ook uw vensterbanken natuursteen.
​Voor het vervaardigen van natuursteen maken wij gebruik verschillende machines. Deze machines hebben wij allemaal in eigen beheer, daardoor is het mogelijk natuursteen op maat te maken en te bewerken.

​Vensterbanken natuursteen

Wilt u graag vensterbanken van natuursteen? Dan bent u bij Binnenmaas Natuursteen aan het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten natuursteen. Wij adviseren u graag over welke soort natuursteen het meest geschikt is voor uw vensterbank. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten graniet, hardsteen, kalksteen, kwartsiet, leisteen en marmer. Natuursteen kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Wat de beste optie is voor uw vensterbank, hangt onder andere af van uw wensen. Ook hierover adviseren wij u graag.

Bekijk vensterbanken natuursteen in onze showroom

Wilt u de verschillende soorten natuursteen of voorbeelden met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom. In onze showroom staan een diverse mogelijkheden met natuursteen gepresenteerd. Ook kunt u hier terecht voor de verschillende steensoorten. De showroom is geopend op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van natuursteen en van Binnenmaas natuursteen. Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag of op zaterdag onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag met u een afspraak voor een ander moment in de week.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van ons bedrijf of de mogelijkheden met natuursteen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.