Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Vloertegels natuursteen

vloertegels natuursteenBent u op zoek naar vloertegels natuursteen? Wij hebben een ruim en divers aanbod van vloertegels natuursteen. Vloertegels van natuursteen kunnen op meerdere plaatsen in het huis gelegd worden. De meest voorkomende plaatsen zijn de woonkamer, keuken, badkamer of bijkeuken. Vloertegels natuursteen geven een natuurlijke sfeer aan uw kamer maar het is ook nog eens een tijdloos product. Onder de tegels kunt u vloerverwarming leggen en de stenen blijven lang hun warmte vasthouden. Deze tegels zijn ook geschikt om rond uw zwembad of als looppad te leggen. De mogelijkheden van vloertegels natuursteen zijn eindeloos. Wilt u graag tegels in uw keuken laten leggen? Stel dat u een glas met water laat vallen op de vloer. U zult merken dat deze niet glad wordt.  Wij zijn de specialist in vloertegels van natuursteen. Vindt u de keuze ook zo moeilijk om te maken? In onze showroom hebben wij verschillende voorbeelden van projecten. Hier kunt u inspiratie op doen en voorbeelden mee naar huis nemen om te kijken welke bij u past. Elke tegel is op maat te snijden en daarom past hij in elke kamer. Al onze vloertegels natuursteen worden gemaakt in onze werkplaats in Mijnsheerenland. Als u ons de maten doorgeeft dan zorgen wij dat alle stenen al op maat gesneden worden voordat de verzending plaatsvindt.

Voordelen van vloertegels natuursteen

Zoals u waarschijnlijk wel weet is natuursteen een duurzaam product. Het is niet alleen een duurzaam product maar door de kleursamenstellingen geeft het ook een duurzame sfeer in uw woning. Vloertegels natuursteen kunnen een rustige of robuuste uitstraling geven aan uw woning, dit is per steensoort verschillend. Wij willen u graag kennis laten maken met de verschillende soorten natuursteen zodat u het verschil goed kunt zien. Een ander groot voordeel is dat de stenen lang hun warmte behouden. U heeft extra lang plezier van de vloerverwarming. Het scheelt u ook nog eens in de stookkosten omdat u de verwarming minder vaak aan hoeft te zetten. Wij zorgen ervoor dat elke vloertegel voorbehandeld wordt in onze werkplaats zodat de tegels krasbestendig en onverwoestbaar zijn. U hoeft niet bang te zijn dat schuivende stoelen voor krassen op de stenen zorgen.

Vloertegels natuursteen op maat

Wij zijn van de generatie afspraak is afspraak! Wij maken voorafgaand aan de opdracht duidelijk wat de prijs is en hoe wij de natuurstenen leveren aan u. Wij willen graag dat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan bij de levering.