Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Prachtige schouw van natuursteen door Binnenmaas Natuursteen

schouw natuursteenNatuursteen is prachtig materiaal voor een schouw van natuursteen. Een natuursteen schouw is sfeervol en tijdloos. Ben je op zoek naar een bedrijf dat een natuursteen schouw op maat kan maken? Binnenmaas Natuursteen is dé natuursteen specialist uit de regio. Wij verwerken natuursteen tot allerlei mooie producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere aanrechtbladen, vloeren, badkamerbekleding, gevelpartijen, tafels, vensterbanken en schouwen. Wij kunnen uw schouw van verschillende soorten natuursteen maken. Kiest u voor graniet, hardsteen, kalksteen, leisteen of marmer? Alle soorten natuursteen zijn van de beste kwaliteit. Wij maken uw schouw natuursteen geheel zoals u dat wenst. Op ons eigen terrein zagen en polijsten wij het materiaal. Daarna verwerken wij het tot een prachtig eindresultaat. Met onze jarenlange ervaring met natuursteen kunnen wij u deskundig adviseren. Neem alvast eens een kijkje op deze website. Hier treft u voorbeelden aan van verschillende soorten schouwen. Het zal u inspireren en helpen om de juiste keuze te maken. U bent hartelijk welkom in onze showroom in Mijnsheerenland. Wij denken graag tot in detail met u mee. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundig advies.

Duidelijke afspraken over schouw natuursteen – natuursteen schouw

Binnenmaas Natuursteen is in de Hoeksche Waard en ook daarbuiten al meer dan 25 jaar een begrip op natuursteen gebied. Wij maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden, levering en plaatsing. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Een snelle levering is mogelijk door de korte lijntjes en de grote voorraad. Ook speelt mee dat wij het specialistische werk in eigen beheer uitvoeren. Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen? Het is verstandig om eerst een vrijblijvende afspraak te maken. Onze showroom is op vrijdag open van 09.00 – 16.00 uur. Op ander momenten, inclusief de zaterdag, kunt u alleen op afspraak terecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze producten en onze werkwijze? Op deze website kunt u al de nodige informatie vinden. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen. Binnenmaas Natuursteen levert maatwerk. Wij maken uw natuursteen schouw precies zoals u dat wilt. U krijgt een perfect eindproduct dat nooit verveelt. Breng sfeer in uw kamer met een unieke schouw van Binnenmaas! Wij maken zowel kleinschalige als grote projecten. Met elke opdracht gaan wij enthousiast aan de slag. Wat voor wensen u ook heeft, wij voeren het uit! Mogen wij u binnenkort begroeten in onze showroom? Wij laten u graag zien wat er mogelijk is met natuursteen.