Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Schouw natuursteen

schouw natuursteenBent u op zoek naar schouw natuursteen? Heeft u een open haard in huis, maar is de schouw niet naar wens? U kunt uw schouw aanpakken door een ombouw van natuursteen te realiseren. Een schouw natuursteen heeft een unieke uitstraling en past in ieder huis, vanwege de vele kleur mogelijkheden. Dit hoeft niet perse een nieuwe open haard te zijn, maar ook een oudere bestaande open haard kunnen wij opknappen door de schouw van natuursteen te maken. Natuursteen heeft een lange levensduur en kan daarom jarenlang mee gaan. Wij behandelen de stenen zo dat hij kras- en vochtbestendig is. De juiste verzorging van de stenen leidt naar de lange levensduur van de natuurstenen. Dus u hoeft niet bang te zijn als uw kinderen of kleinkinderen langs komen dat de schouw beschadigd door het spelen. Onze krasbestendige laag zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw mooie schouw van natuursteen.

Schouw natuursteen op maat

Voor elke haard is een schouw natuursteen te maken. Wij maken de natuurstenen op maat, waardoor deze altijd bij uw interieur past. Hier komt zagen en polijsten van de stenen vaak bij kijken. In onze eigen werkplaats wordt dit mogelijk gemaakt. Wij beschikken over apparatuur waardoor de stenen niet kunnen beschadigen tijdens het bewerken. Wilt u de stenen toch iets anders hebben dan u aangegeven heeft bij ons? Wacht niet langer en bel ons gelijk op. Wij kijken samen met u naar de bewerkingen die wij al uitgevoerd hebben en welke u nog graag wilt aanbrengen. Samen zorgen wij ervoor dat het op een soepele manier opgelost wordt. Wij zijn de specialist voor uw schouw natuursteen.

Arbo en Milieu bij Natuursteen maatwerk van Binnenmaas Natuursteen

Het milieu is zeer belangrijk in Nederland. Wij dragen daar ook graag een (natuur)steentje bij op dit gebied. Wij maken in onze showroom en werkplaats gebruik van groene stroom. Bij het bewerken van de stenen kunnen schadelijke stoffen vrij komen. Wij hebben een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, waardoor er geen schadelijke stoffen in de lucht terechtkomen. Zo zorgen wij ervoor dat deze stoffen niet bij onze werknemers en bij u als klant terecht kunnen komen.

Showroom van Binnenmaas Natuursteen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Elke vrijdag en zaterdag is onze showroom geopend. Aan de westdijk in Mijnsheerland vindt u onze showroom. Wij hebben hier verschillende voorbeelden opgesteld staan. Laat u zich inspireren door onze vele voorbeelden? Kom snel kijken en laat u inlichten over de verschillende steensoorten en mogelijkheden die wij u kunnen bieden.