Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen vloeren nodig?

natuursteen vloerenBent u op zoek naar natuursteen vloeren? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat natuursteen vloeren op maat maakt? Dan bent u bij Binnenmaas Natuursteen aan het juiste adres. Wij maken alle producten volledig op maat conform uw wensen. Wij leveren niet alleen natuursteen vloeren maar u kunt bij ons ook terecht voor natuursteen keukens, badkamers, tafels, schouwen en diverse andere artikelen. Wij zijn al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten. Onze ervaring ziet u terug in onze producten en wij denken tot in het detail mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Natuursteen vloeren van Binnenmaas natuursteen

Op zoek naar een specialist op het gebied van natuursteen vloeren? Wij maken vooraf altijd duidelijke en eerlijke afspraken. Zo worden er afspraken gemaakt over leveringen en de werkzaamheden die gaan plaatsvinden. Als er iets wijzigt dan nemen wij direct contact met u op en zoeken wij naar een passende oplossing. Natuursteen vloeren zijn ijzersterk en door onze voorbehandeling krasbestendig. Een vloer van natuursteen geeft een bijzondere sfeer aan uw woning. Het is niet alleen een duurzaam product maar het geeft ook het gevoel van duurzaamheid in uw huis weer. Wij werken alleen met de beste kwaliteit natuursteen die jarenlang mee gaat en niet snel verveelt. Om nog langer plezier te hebben van uw vloer raden wij u aan de vloer te impregneren. Dit kunnen wij voor u doen! Dan is dit al gedaan voordat de tegels geleverd worden. Impregneren is eigenlijk een beschermlaag die aangebracht wordt op de vloer. Deze extra laag beschermt uw tegels tegen vocht, schimmel en vuil. Het andere voordeel is dat de vloer makkelijker is schoon te maken omdat het vuil niet in de tegels trekt.

Natuursteen vloeren bekijken in de showroom

​Wilt u graag de verschillen zien tussen de kleuren en verschillende soorten natuurstenen? In onze showroom hebben wij een ruim aanbod. Hier kunt u de verschillen goed zien en kunt u makkelijker een keuze maken. Op de website ziet een bepaalde kleur er altijd anders uit dan dat u deze bij ons in de showroom ziet. Een aantal jaren geleden was een vloer van natuursteen uniek maar tegenwoordig kiest men steeds vaker voor natuursteen. Dit omdat het een fantastisch product is dat lang mee gaat. In onze showroom zijn verschillende medewerkers aanwezig die u graag te woord staan. Zij kunnen u uitleg geven over onze producten en diensten. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten natuursteen zoals marmer, graniet, leisteen en hardsteen. Komt u bij ons een vloer van natuursteen uitzoeken?