Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen schouw

natuursteen schouwBent u op zoek naar een natuursteen schouw? Heeft u recent een woning gekocht waar een schouw aanwezig is of is de schouw in uw woning aan vervanging toe? Een natuursteen schouw is een tijdloze manier om de schouw te behouden en renoveren. Een schouw van natuursteen geeft een uniek beeld in uw huis. Bij Binnenmaas Natuursteen werken deskundige vakmensen die natuursteen producten op maat realiseren voor u.  Wilt u een donkere schouw of een lichte schouw in huis? Onze vakmensen maken alle soorten schouwen voor u. Wij hebben een werkplaats in Mijnsheerenland en hier wordt uw opdracht op maat gemaakt. Al meer dan 25 jaar doet Binnenmaas Natuursteen mee in de top van het vak. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar wij aan beginnen. Uw wensen verwerken wij in onze opdrachten. Wilt u graag een advies op maat voor uw schouw? Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u, waarin wij uw wensen willen bespreken.  Wilt u snel de verbouwing of renovatie starten en moet de schouw als eerste aangepakt worden? Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en kunnen daarom snel aan de materialen komen. Wij bieden hierdoor zeer snelle leveringscondities.

Binnenmaas Natuursteen: de specialist voor uw natuursteen schouw

Samen met u maken wij duidelijke afspraken over de materiaalkeuze, de levering en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Mocht het binnen de afspraken niet lukken, dan nemen wij direct contact met u op over de oplossing die wij kunnen aanbieden. Uw bestelling wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en deze worden niet door derden uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij garant blijven staan voor de kwaliteit van onze producten. Onze producten worden met specialistische vakmensen uitgevoerd die bij ons in dienst zijn. Wij leveren de beste kwaliteit natuursteen aan u. Er worden in onze werkplaats verschillende natuursteen producten gemaakt, zoals prachtige natuursteen schouwen, natuursteen vloertegels, natuursteen keukenbladen en natuursteen vloeren. Onze producten zijn te maken voor zowel kleinschalige als grote projecten. Kom eens langs in onze showroom en bekijk de materialen van dichtbij. De keuze is reuze en het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Afspraak is afspraak

Een natuursteen schouw van Binnenmaas Natuursteen is een unieke blikvanger in huis. Wij maken duidelijke afspraken met u en u weet waar u aan toe bent. Weet u nog niet zo goed wat er allemaal mogelijk is met natuursteen? Geen probleem! Wij helpen u graag op weg in het doolhof van de keuzes en mogelijkheden die natuursteen te bieden heeft.

Heeft u interesse in een natuursteen schouw voor uw woning? Bekijk ons aanbod op de website of kom langs in onze showroom voor inspiratie. Er staat altijd iemand met vakkennis over natuursteen voor u klaar.