Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen schouw

natuursteen schouwBent u op zoek naar een natuursteen schouw? Bent u op zoek naar een natuursteen schouw waar u lang plezier van zult hebben en die kan fungeren als een prachtige eye catcher in uw woning? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Binnenmaas Natuursteen. Door de jaren heen hebben vele zakelijke en particuliere klanten ons weten te vinden. Wij maken de mooiste creaties in onze eigen werkplaats. Wij beschikken over een groot team van specialisten die stuk voor stuk het vakmanschap beheersen dat nodig is voor de realisatie van een prachtige natuursteen schouw. Bent u op zoek naar prachtige natuurstenen schouw of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van andere prachtige natuurstenen producten? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en maak direct een afspraak met één van onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Mijnsheerenland. 

Binnenmaas Natuursteen: de specialist voor uw natuursteen schouw

Wilt u een mooie natuursteen schouw laten maken? Binnenmaas Natuursteen biedt u de mogelijkheid aan om een prachtige natuurstenen schouw te restaureren en te realiseren. Een natuurstenen schouw is een prachtige aanwinst in uw woonkamer. Het mooie en keiharde materiaal is niet kapot te krijgen en heeft een unieke en stijlvolle uitstraling in ieder ruimte. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het vervaardigen van prachtige natuurstenen producten. Binnenmaas Natuursteen is gevestigd in de Hoekse Waard en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u gedegen advies geven en meedenken over het kleinste detail. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij uw wensen kunnen verwerken in een passend ontwerp. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. U kunt bij ons rekenen op goed advies en een hoge kwaliteit voor zowel productie, levering als plaatsing. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan maken wij graag samen met u duidelijke afspraken over de materiaalkeuze, de levering en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Wij maken natuurstenen producten voor zowel kleinschalige als grote projecten

Afspraak is afspraak

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan horen wij dit graag van u. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag om uw gewenste natuursteen schouw op maat te maken. U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan producten, op maat gemaakt volgens uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanrechtbladen, vloeren, badkamerbekleding, gevelpartijen, tafels, schouwen en vensterbanken.