Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Schouw marmer

schouw marmerOp zoek naar een schouw marmer? Bent u geïnteresseerd in een schouw van marmer? Zoekt u een schouw van marmer voor uw nieuwe woning of wilt u uw huidige schouw vervangen door een schouw van marmer? Bij Binnenmaas Natuursteen zit u op de goede plek! Binnenmaas Natuursteen is al 25 jaar werkzaam in de branche van natuursteen en heeft zich gespecialiseerd, met name wat betreft de schouw van marmer. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardig marmer. We beschikken altijd over een ruime voorraad van veel soorten natuursteen: naast marmer voor een schouw vindt u bij ons ook hardsteen, leisteen, kalksteen en graniet, allemaal in diverse kleuren en geschikt voor meerdere toepassingen. Binnenmaas Natuursteen staat erom bekend dat wij meedenken met u als klant, waarbij we echt persoonlijk advies geven. Een schouw van marmer koopt u niet dagelijks en daarbij is een schouw van marmer voor de langere termijn, dus alles moet goed passen bij u, de woning en ook uw budget. Wij maken de schouw van marmer vanzelfsprekend volledig maat, compleet naar uw wensen. Wij kunnen uw schouw van marmer zeer snel leveren omdat wij korte lijntjes onderhouden en omdat wij de marmeren schouw zelf in onze eigen werkplaats maken. In de werkplaats bewerken we het marmer en daarna wordt de schouw gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtig eindresultaat. 

Ruime keuze voor schouw van marmer

Op deze website kunt u al zien hoeveel soorten marmer en ander natuursteen er zijn. Voor een schouw van marmer valt te kiezen uit een donkere of lichte kleur en ook kunt u naar de uitstraling kijken: een landelijke of romantische uitstraling, of juist erg strak. Alles is mogelijk en Binnenmaas Natuursteen adviseert u over alle mogelijkheden. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om het marmer voor uw schouw in onze showroom in Mijnsheerenland te komen bekijken en u verder laten informeren.

Schouw van marmer voor zakelijke en particuliere markt

Binnenmaas Natuursteen bedient de zakelijke markt, maar particuliere klanten zijn bij ons ook van harte welkom. Wij leveren kleinere projecten maar ook grote. U kunt dan denken aan de schouw van marmer of een eenvoudige dorpel als klein project, en voor grote projecten aan grote aantallen raamdorpels en vensterbanken. Vaak werken wij samen met door ons zorgvuldig geselecteerde aannemers. Het specialistische werk wordt door Binnenmaas Natuursteen zelf uitgevoerd. Wij produceren ook vloeren, bekleding van toilet en badkamer, tafels, aanrechtbladen in keukens, vensterbanken en gevelpartijen. Binnenmaas Natuursteen werkt op een duurzame manier door groene stroom te gebruiken en te werken met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, zodat er geen schadelijke stoffen in de lucht terecht komen. Ook gebruiken we een zelf-circulerend waterreinigingssysteem.