Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen vensterbanken nodig?

natuursteen vensterbankenBent u op zoek naar natuursteen vensterbanken? Maar kunt u geen betrouwbaar bedrijf vinden die een vensterbank naar uw wensen maakt? Binnenmaas Natuursteen maakt uw natuursteen vensterbank op maat!​

Natuursteen vensterbanken op maat

​Binnenmaas Natuursteen is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van natuursteen. Wij zijn dan ook een begrip in de wijde omgeving! Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen de beste machines. Hier vervaardigen wij natuursteen tot uw aanrechtblad, douchewand of vensterbank. Doordat wij een eigen werkplaats hebben met eigen machines zijn wij in staat uw natuursteen vensterbanken op maat te maken.

Werkwijze van Binnenmaas Natuursteen

De medewerkers van Binnenmaas Natuursteen zijn het belangrijkste gereedschap van het bedrijf. Daarom zijn we erg zuinig op onze medewerkers. Om het werk te verlichten, gebruiken we onder andere een ‘Tillium’. Dit is een tilhulp voor kleine, maar zeker ook voor grote oppervlakten natuursteen, zoals aanrechtbladen. Door het gebruik van de Tillium hoeven de medewerkers zelf niet zo zwaar meer te tillen, wat beter is voor de rug.
De meeste werkzaamheden voeren wij zelf uit. Voor sommige werkzaamheden werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde aannemingsbedrijven. Dit wordt voornamelijk gedaan bij het leggen van grote vloeroppervlakten. Dit besteden wij uit aan gerenommeerde, in natuursteen gespecialiseerde aannemers.

​Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk .Wij zullen dan ook uitgebreid met u uw wensen bespreken en u een persoonlijk advies geven. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en dat merkt u. Wij hebben korte lijntjes met onze aannemingsbedrijven. Daardoor zijn wij in staat snel te leveren. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en kunnen geen misverstanden ontstaan.

De mogelijkheden voor natuursteen vensterbanken bespreken

​Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor natuursteen vensterbanken? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. In onze showroom zijn verschillende producten van natuursteen gepresenteerd. Daarnaast kunt u in onze showroom terecht voor alle soorten en kleuren natuursteen. Ook voor meer informatie over het gebruik van natuursteen in uw huis, kunt u bij ons langskomen in onze showroom. Wij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies. Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag. Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag of zaterdag langs te komen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag met u een afspraak om op een andere dag de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wilt u liever dat wij u terugbellen over uw natuursteen vensterbanken? Ook dat is mogelijk! Laat uw telefoonnummer achter op onze website en wij bellen u zo snel mogelijk terug.