Terrazzo Verona platen

Post 11 of 39
Terrazzo Verona platen

Terrazzo Verona, met de ouderwetse klassieke uitstraling!Terrazzo Verona

Sinds begin oktober 2018 hebben de leveranciers bij ons de eerste platen Terrazzo Verona afgeleverd en we hebben al meerdere positieve reacties gehad over dit bijzondere materiaal. De klassieke uitstraling van dit materiaal is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een bijzondere halvloer, een aanrechtblad of een mooi wastafelblad. Het materiaal is cementgebonden en word gemengd met echte natuursteen korrels en daardoor heeft Terrazzo de unieke uitstraling en dat maakt het geschikt voor diverse doeleinden.

Terrazzo is er in meerdere kleuren en uitstralingen verkrijgbaar!

Naast de klassieke Terrazzo Verona zijn er nog 4 kleuren verkrijgbaar. Zo hebben we nog de Terrazzo Milano, de Terrazzo Venezia, de Terrazzo Torino en nog de Terrazzo Roma. Verschillende kleuren met verschillende uitstralingen. Uiteraard ook weer te gebruiken voor verschillende doeleinden! Bekijk hieronder de 5 kleuren die er leverbaar zijn in het mooie Terrazzo!

Terrazzo Milano

 

Terrazzo Venezia

 

Terrazzo Torino

 

Terrazzo Roma

 

Terrazzo Verona

 

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in meer informatie over deze materialen, kom dan gerust een langs in onze showroom te Westdijk 9c en laat je informeren en inspireren!