Natuurstenen Buitenkeuken

Post 5 of 39
Natuurstenen Buitenkeuken

Natuurstenen Buitenkeuken

Nu dat het zomerseizoen voor de deur staat is er straks niks lekkerder dan op een zomerse namiddag te genieten met wat vrienden van een barbecue in je buitenkeuken met natuurstenen werkblad. Tegenwoordig word het buiten koken steeds populairder en zijn de natuurstenen buitenkeukens er van klein tot groot te vinden. Je kunt buiten in de keuken net zo´n uitgebreid gerecht klaar maken als dat je binnen zou doen, en met een natuurstenen werkblad is de buitenkeuken helemaal compleet.

Natuurstenen Buitenkeuken in diverse steensoorten mogelijk

Veel mensen denken bij natuursteen dat het heel hard en sterk is en daardoor perfect geschikt als werkblad op de buitenkeuken. Maar lang niet alle natuursteen soorten zijn geschikt om te gebruiken als werkblad! Wanneer je bij ons binnen stapt om je te oriënteren voor een natuurstenen buitenkeuken zullen we je alle informatie geven die je moet weten voor het aanschaffen van een geschikt materiaal.

Wanneer je het bijvoorbeeld niet erg vind dat er een krasje en een vlekje in je werkblad komt, dan is Belgisch Hardsteen een prachtig materiaal voor de buitenkeuken. Een kalkhoudend gesteente met fossielen en adertjes, een kunstwerk op zich. Als je meer van het strakke en onderhoudsvrije materiaal bent dan is bijvoorbeeld het graniet Steel Grey een mooie optie. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer keuzes in kleuren en afwerkingen.

natuurstenen buitenkeuken Natuurstenen Buitenkeuken van Belgisch Hardsteen

Tags: