Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen vloer

natuursteen vloer​Op zoek naar een natuursteen vloer? ​Is de vloer in uw keuken aan vervanging toe? En wilt u graag een ​natuursteen vloer? Dan moet u bij Binnenmaas Natuursteen zijn. Binnenmaas Natuursteen is dé specialist op het gebied van natuursteen en vervaardigt het zelf in haar eigen werkplaats. Wij maken voor u een ​natuursteen vloer.

Natuursteen vloer: laat u inspireren in onze showroom!

Een ​natuursteen vloer geeft een rijke uitstraling aan een ruimte. Het is dan ook uitermate geschikt voor een woonkeuken in een oude boerderij of voor de woonkamer in een luxe villa. Maar wanneer u een ‘gewoon’ rijtjeshuis heeft, is een natuursteen vloer ook heel mooi. Natuursteen is warm, krachtig en onverwoestbaar. Het is duurzaam en voelt natuurlijk. De medewerkers van Binnenmaas Natuursteen geven u graag advies bij de keuze van natuursteen voor uw vloer. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat onze mogelijkheden zijn. Doordat wij alle benodigde machines in eigen beheer hebben, kunnen wij al het natuursteen op maat maken en bewerken. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Op onze website vindt u de verschillende materialen die wij in ons assortiment hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor leisteen, hardsteen of marmer.

Showroom

​Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier staan verschillende toepassingen met natuursteen gepresenteerd, zo ook een natuursteen vloer. Zo kunt u met eigen ogen bekijken hoe een ​natuursteen vloer eruit zou komen te zien. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren. Bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag met u een afspraak voor een bezoek buiten de openingstijden.

​Beste kwaliteit natuursteen vloer

​Als u kiest voor een natuursteen vloer van Binnenmaas Natuursteen, kiest u voor kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit natuursteen. Wij vinden namelijk dat u zo lang mogelijk moet kunnen genieten van uw vloer. Om uw vloer te beschermen tegen water en schimmel, kunnen wij uw vloer impregneren. Er wordt dan een beschermlaag op de vloer aangebracht. Deze beschermlaag trekt in de vloer en u ziet er helemaal niets van. Ook voorkomt dit krassen en vlekken en is de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de natuursteen producten van Binnenmaas Natuursteen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.