Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen op maat

natuursteen op maatZoekt u natuursteen op maat? Bent u geïnteresseerd in natuursteen op maat, omdat u een bepaald project op het oog hebt? Bij Binnenmaas Natuursteen zit u altijd goed! Al meer dan 25 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van natuursteen en hebben wij ons gespecialiseerd in natuursteen op maat. Voor de zakelijke markt produceren wij veelvuldig natuursteen op maat, zowel grote als kleine projecten, en ook de particuliere klant is bij ons van harte welkom. Iedereen krijgt bij ons persoonlijk advies, omdat natuursteen op maat helemaal bij u en uw woning of uw project moet passen. Binnenmaas Natuursteen beschikt te allen tijde over een ruime voorraad natuursteen. Wij bewerken het natuursteen zelf in onze eigen werkplaats, waarna we het op maat maken door het te zagen en te polijsten. Zo ontstaat een prachtig product van natuursteen op maat, geheel naar uw wensen. 

Natuursteen op maat voor aannemerij

Bij grote projecten in de aannemerij kunt u denken aan grote partijen raamdorpels of vensterbanken. Hoewel identiek, is ieder product natuursteen op maat gemaakt. Verder kunt u denken aan eenvoudige dorpels. De aannemers worden door onszelf zorgvuldig gekozen en wij verzorgen het detaillistische werk als specialist zelf. Binnenmaas Natuursteen werkt alleen met de beste kwaliteit natuursteen. Op onze website vindt u vele voorbeelden van de soorten en kleuren natuursteen, zoals leisteen, hardsteen, graniet, kalksteen en marmer. Er zit altijd iets passends bij, ook qua budget. Wij verwerken het natuursteen op maat tot natuursteen aanrechtbladen voor keukens, vloeren, badkamer bekleding en toilet bekleding, tafels, gevelpartijen, schouwen, vensterbanken en nog veel meer. Doordat wij korte lijntjes onderhouden en ook dankzij onze eigen voorraad en werkplaats, is een snelle levering mogelijk.

Duurzaam natuursteen op maat

Binnenmaas Natuursteen werkt op een duurzame manier aan natuursteen op maat. We gebruiken groene stroom en werken altijd met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, omdat we er voor willen waken dat er schadelijke stoffen in de lucht terecht komen. Ook gebruiken we een zelf-circulerend waterreinigingssysteem, zodat al het spoelwater automatisch wordt gereinigd en het steeds opnieuw kan worden gebruikt. U bent van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij adviseren u graag over ons natuursteen op maat en over de productie, levering en plaatsing. Loop gerust binnen op vrijdag wanneer de showroom geopend is, of maak vrijblijvend een afspraak voor een ander moment wat u beter schikt. Wij garanderen u dat natuursteen op maat een aanwinst zal zijn voor uw woning of uw zakelijke project.