Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen badkamer nodig?

natuursteen badkamer​Bent u op zoek naar een natuursteen badkamer? Wist u dat u heel wat uurtjes in uw leven in de badkamer doorbrengt? Wij weten als geen ander dat de badkamer een steeds belangrijkere ruimte in het huis is. Het is niet langer een gewone badkamer maar het is een ontspanningsruimte die aan uw wensen moet voldoen. Als u uw badkamer een luxe uitstraling wilt geven dan kan al door de vloer te vervangen door een vloer van natuursteen. Natuursteen badkamer geeft een moderne uitstraling die jarenlang mee gaat. Het makkelijke aan de badkamer is dat het vaak een afgesloten ruimte is die niet hoeft aan te sluiten aan de woonkamer of de keuken. U kunt ervoor kiezen om zowel een vloer als een wand van de badkamer van natuursteen te maken. Natuursteen heeft een luxe uitstraling en omdat wij de natuurstenen voor behandelen is deze ook water- en krasbestendig. Dit geeft het voordeel dat de stenen makkelijk schoon te houden zijn omdat het vuil niet in de stenen trekt.  Alle stenen zijn op maat te snijden, natuursteen badkamer past daarom altijd!

Voordelen van een natuursteen badkamer

Hierboven hebben wij al een aantal voordelen van natuursteen badkamer genoemd. Maar er zijn er nog veel meer. Natuursteen heeft een gebruiksaanwijzing. U moet de stenen goed behandelen om er extra lang plezier van te hebben. Wij werken al jaren met natuursteen en weten als geen ander hoe de natuurstenen behandeld moeten worden. Dit zullen wij dan ook met u doornemen voor de natuurstenen bij u aankomen. Zodra u een aankoop bij ons doet leggen wij u graag uit wat voor materiaal natuursteen is en hoe u het goed kunt verzorgen. Dit kan natuurlijk ook vooraf als u benieuwd bent naar de meerwaarde van een natuursteen badkamer. Als de natuurstenen vloer goed wordt bijgehouden, heeft u een vloer die een leven lang mee gaat!

Vloertegels natuursteen schoon houden

Tegels worden snel vuil vanwege huidvetten, zeepresten, kalkzeep en kalk. Na elke douchebeurt moeten alle tegels grondig droog worden gemaakt. Ik hoor u denken, laat dan maar. Wij weten dat het enorm veel tijd kost. Daarom behandelen wij de tegels zodat het vuil niet in de tegels trekt en u minder goed op hoeft te letten met droogmaken. Vergeet niet dat er altijd een stukje onderhoud overblijft. Wij geven u graag advies op maat over het bijhouden van de natuurstenen. Wij vervaardigen natuursteen zelf in onze eigen werkplaats en weten precies wat u geleverd krijgt.