Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Marmeren schouw laten maken

marmeren schouwHeeft u interesse in een marmeren schouw? Bent u op zoek naar een marmeren schouw en u wilt ook dat deze marmeren schouw van de beste kwaliteit natuursteen is? U bent bij Binnenmaas Natuursteen op de juiste plek! Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring op het gebied van natuursteen, met name marmer. Wij verwerken regelmatig kwalitatief hoogwaardig natuursteen tot marmeren schouw, waardoor wij ons inmiddels wel specialist op dit gebied mogen noemen. Binnenmaas Natuursteen staat bekend om meedenken met de klant en het geven van persoonlijk advies. Een marmeren schouw koopt u voor de langere termijn en moet daarom goed passen bij de woning of de ruimte waarin de marmeren schouw wordt geplaatst, bij uw voorkeuren en ook binnen uw budget. Wij maken de marmeren schouw vanzelfsprekend volledig maat, compleet naar uw wensen en de vereisten. Wij zijn in staat om uw marmeren schouw zeer snel te leveren, omdat wij altijd over een ruime voorraad beschikken en de marmeren schouw zelf in onze eigen werkplaats maken. In de werkplaats verwerken we het marmer en daarna wordt de schouw gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtig eindresultaat.

Veel mogelijkheden voor marmeren schouw

Er zijn vele mogelijkheden en toepassingen voor een marmeren schouw. Er kan gekozen worden voor lichte of donkere kleuren en voor een strakke uitstraling of juist een romantische of landelijke uitstraling. U kunt met een marmeren schouw alle kanten op. Wat u ook kiest, Binnenmaas Natuursteen adviseert u over de materiaalkeuze en de beste toepassing. Alles is mogelijk omdat wij, zoals gezegd, de marmeren schouw zelf vervaardigen. U kunt op deze website alvast veel marmer voor uw schouw bekijken en ook andere materialen als graniet, kalksteen, hardsteen, marmer en leisteen in allerlei kleuren en soorten zien. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland, waar wij klaar staan om u verder te adviseren! 

Marmeren schouw in kleine en grote projecten

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij Binnenmaas Natuursteen van harte welkom. Wij leveren naast een marmeren schouw een groot aanbod aan producten in grote of kleine projecten. U kunt hierbij denken aan de bekleding van toilet en badkamer, tafels, vloeren, aanrechtbladen in keukens, vensterbanken en gevelpartijen. U zult merken dat de mogelijkheden met natuursteen eindeloos zijn. Wij werken op regelmatige basis samen met door ons zorgvuldig geselecteerde aannemingsbedrijven. Het specialistische werk wordt door Binnenmaas Natuursteen zelf uitgevoerd. Wij hechten er belang aan om op een duurzame manier te werken en gebruiken daarom groene stroom en werken met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, zodat er geen schadelijke stoffen in de lucht terecht komen. Ook gebruiken we een zelf-circulerend waterreinigingssysteem, waarbij al het spoelwater automatisch wordt gereinigd en telkens kan worden gebruikt. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken, waar wij u natuurlijk verder informeren over de productie, de levering en de plaatsing.