Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Marmeren schouw laten maken

marmeren schouwEen marmeren schouw is een stijlvolle blikvanger in uw woning. Wilt u graag een marmeren schouw die perfect in uw interieur past? Neem dan contact op met Binnenmaas Natuursteen! Wij zijn een natuursteenbedrijf dat natuursteen verwerkt tot de meest verschillende producten. Denk hierbij aan aanrechtbladen, badkamerbekleding, gevelpartijen, tafels, vensterbanken en schouwen. Natuursteen is een duurzaam en natuurlijk materiaal met een prachtige uitstraling. Wij werken alleen met de beste kwaliteit natuursteen. In onze eigen werkplaats bewerken wij het materiaal tot een prachtig eindresultaat. Marmer is perfect materiaal voor een schouw. Wij gaan graag voor u aan de slag om een marmeren schouw geheel volgens uw wensen te maken. Kiest u voor een lichte of donkere kleur marmer? Wilt u een moderne of een klassieke uitvoering? Wij adviseren u graag! Ter inspiratie kunt u een kijkje nemen op deze website. Hier ziet u voorbeelden van verschillende soorten schouwen. U bent van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om alle mogelijkheden te bekijken. Wij denken graag met u mee en geven persoonlijk advies. Binnenmaas Natuursteen beschikt over alle benodigde machines. Wij kunnen het marmer zagen, polijsten en op maat maken. Het eindresultaat is een prachtige marmeren schouw die precies is zoals u dat wenst.

Snelle levering marmeren schouw

Binnenmaas Natuursteen is al meer dan 25 jaar een begrip in de Hoeksche Waard en omgeving. Met onze jarenlange ervaring met het bewerken van natuursteen kunnen wij u tot in het kleinste detail deskundig adviseren. Wij kunnen snel leveren! Dit komt door de korte lijnen, de ruime voorraad en omdat we het specialistische werk in eigen beheer uitvoeren. Bij Binnenmaas Natuursteen geldt: afspraak is afspraak. Wij maken met u duidelijke afspraken over de levering en de werkzaamheden.

Informatie over marmeren schouw?

Op deze website kunt u al veel informatie vinden over ons bedrijf, de materialen, de producten en onze werkwijze. U zult verrast zijn door de vele mooie producten die wij al gemaakt hebben. Als u vragen heeft kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Onze showroom is vrijdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. De overige dagen kunt u op afspraak bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor zowel kleinschalige als grote projecten. Laat uw marmeren schouw maken door dé natuursteen specialist uit de regio! Een marmeren schouw is een sieraad in uw woning die onverslijtbaar is en nooit verveelt. Wat voor maat of afwerking u ook wenst, Binnenmaas zorgt voor een prachtig eindproduct!