Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Marmeren schouw laten maken

marmeren schouwBent u op zoek naar een marmeren schouw? Vindt u uw huidige schouw niet meer van deze tijd en wilt u graag een mooie marmeren schouw die ook fungeert als blikvanger in uw woonkamer? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Binnenmaas Natuursteen. Binnenmaas Natuursteen is gevestigd in Mijnsheerenland en biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten marmeren schouwen. Wij hebben een passie voor marmer en natuursteen kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden. Binnenmaas Natuursteen is in de Hoeksche Waard is een begrip op natuursteen gebied. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u gedegen advies geven en meedenken tot in het kleinste detail. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een marmeren schouw op maat? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. 

Marmeren schouw van Binnenmaas Natuursteen

Met onze jaren van ervaring met het maken van natuurstenen werkstukken en het inmeten en plaatsen van ervan, kunt u erop rekenen dat u als klant een perfect passend natuurstenen eindproduct krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen voor diverse doeleinden zoals een marmeren schouw. Denkt u ook aan een dorpel, mooi openhaardplateau voor de particulier tot aan de grotere partijen raamdorpels of vensterbanken voor de aannemers. De mogelijkheden bij Binnenmaas Natuursteen zijn zeer uiteenlopend. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies en denken graag met u mee. Heeft u speciale wensen voor een marmeren schouw? Wij maken alle producten volledig op maat conform uw wensen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen kunnen wij uw wensen goed vertalen naar een passend ontwerp. Wij vervaardigen natuursteen zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij nog meer tegemoet komen aan uw wensen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en ruime voorraad, kunnen er korte levertijden gehanteerd worden. Wij leveren aan zowel de particuliere klant als de aannemerij. Binnenmaas Natuursteen biedt u de beste kwaliteit natuursteen. 

Marmeren schouw op maat

In onze eigen werkplaats kunnen wij een marmeren schouw op maat realiseren voor u. U bent bij onze natuursteen showroom in Mijnsheerenland van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken. Een snelle levering is mogelijk door de korte lijntjes die wij hanteren. Wij maken de mooiste producten voor zowel kleinschalige als grote projecten.  U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan producten die wij voor u op maat kunnen maken.