Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Marmeren schouw laten maken

marmeren schouwBent u op zoek naar een marmeren schouw? Van vuur en vlammen krijgt iedereen het warm. Van alleen het zien van de vlam wordt u toch al blij? Het is sfeervol ook al geeft het soms niet eens warmte af. Er zijn hout haarden, kunst haarden en gashaarden en centrale verwarming. Als u kunt kiezen tussen een open haard of de centrale verwarming, dan zegt u niet vaak dat u gezellig een drankje doet voor de centrale verwarming. Het is lastig kiezen, want alle haarden zijn anders en geven een andere sfeer af. Een open haard is vaak de droom van menig huizenbezitters, maar ze zijn vaak oud of hebben een oude uitstraling. Vele huizen hebben niet eens een haard. Dat een open haard vaak niet in het interieur past wordt de haard er vaak uitgehaald. Om de kachel aan te laten sluiten bij uw interieur kunnen wij de ombouw van uw kachel passend maken. Hoe wij dat doen? Wij werken de schouw van de kachel af met marmer. Een marmeren schouw geeft een uitstraling die bij elk interieur past. Marmer kan op vele toepassingen gemaakt worden en heeft een unieke tint aan uw huiskamer.  

Waarom een marmeren schouw?

Een marmeren schouw is naar ieder interieur te vormen en daarom overal toepasselijk. Wilt u een landelijke uitstraling creëren of juist een strakke en moderne haard? Marmer is in vele kleuren te verkrijgen en heeft altijd het effect dat er meerdere stenen gebruikt zijn, dit geeft een speels en strak gevoel tegelijk. Wij maken alle producten volledig op maat conform uw wensen! Kleur en maten bepaalt u allemaal zelf en wij passen de haard zo aan dat het marmer perfect past. Heeft u nog nooit een haard met marmeren schouw ombouw gezien? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Mijnsheerenland. Hier staan verschillende voorbeelden gepresenteerd voor u. Komt u inspiratie op doen in onze showroom? Wij zorgen dat er een bakje koffie (of thee) klaar staat voor u en geven u graag advies op maat.

Marmeren schouw op maat

Elke open haard is uniek en verdient daarom een uniek jasje van marmer. Hij moet zorgvuldig aangepakt worden, zodat hij heel blijft en nog veel draaiuren kan maken in huis. Marmer wordt ook gebruikt als muur- en wandbekleding. Is er in huis al marmer te vinden en wilt u de haard graag hierop aan laten sluiten? Wij komen graag bij de kleur kijken om de juiste kleur te bepalen voor de haard.