Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Granieten schouw laten maken

granieten schouwWilt u graag een granieten schouw in uw kamer? Bij Binnenmaas Natuursteen bent u aan het juiste adres voor de mooiste schouwen van natuursteen. Wij hebben jarenlange ervaring met natuursteen en maken de mooiste producten. U heeft de keuze uit verschillende materialen natuursteen zoals graniet, marmer, kalksteen en hardsteen. Heeft u een voorkeur voor graniet? Dat kunnen wij goed begrijpen want graniet heeft een prachtig gespikkeld uiterlijk in de hoofkleuren zwart, wit en roze. Daarbij is graniet keihard, krasbestendig en hittebestendig. Een granieten schouw is dus een verstandige keuze. Een schouw graniet in uw kamer zal alle ogen naar zich toetrekken. Een schouw graniet heeft een luxe en stijlvolle uitstraling waar u nooit genoeg van zult krijgen. Neem eens een kijkje op deze website bij onze schouwen en u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. Binnenmaas Natuursteen werkt alleen met natuursteen van de beste kwaliteit. Als onze producten worden zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij kunnen uw schouw snel leveren omdat wij veel in eigen beheer doen en korte lijntjes onderhouden met zorgvuldig geselecteerde aannemingsbedrijven. 

Granieten schouw op maat

Op zoek naar een granieten schouw? Wij nodigen u graag uit om een bezoek aan onze showroom te brengen waar u onze natuursteen producten in het echt kunt zien en inspiratie opdoet. Ook gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën te horen over uw ideale schouw. Wij maken uw schouw volledig op maat conform uw wensen. Een schouw van graniet is van een tijdloze schoonheid en het past bij elke inrichting van uw kamer, of het nu modern of klassiek is. Van een schouw heeft u een leven lang plezier! Onze showroom is vrijdag en zaterdag altijd geopend. Op andere dagen vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. 

Granieten schouw van Binnenmaas Natuursteen

Wilt u graag meer weten over een granieten schouw? Bij voorbeeld hoe u het moet onderhouden? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, denken met u mee en geven persoonlijk advies. Omdat wij korte lijnen met onze leveranciers onderhouden is een snelle levering mogelijk. Het maakt niet uit of het om een groot of kleinschalig project gaat, wij zetten ons altijd voor 100% in. Wij houden van transparantie en maken duidelijke afspraken over de levering en de werkzaamheden. Afspraak is bij ons ook echt afspraak! Bij Binnenmaas Natuursteen bent u verzekerd van een perfect eindproduct!