Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Vensterbank natuursteen nodig?

vensterbank natuursteen​Bent u op zoek naar een vensterbank natuursteen op maat gemaakt? Binnenmaas Natuursteen is dé specialist in vensterbanken op maat gemaakt. Wij beschikken over een eigen werkplaats met de beste machines. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk soorten natuursteen op voorraad te hebben. Zo kunnen wij natuursteen zelf vervaardigen en uw vensterbank snel leveren.

Vensterbank natuursteen, wij zijn betrokken van begin tot eind

​Bij Binnenmaas Natuursteen zijn wij van het begin tot het eind betrokken bij het project. Wij vervaardigen zelf het natuursteen. Ook het specialistische werk doen wij uiteraard zelf. Wij komen ook bij u thuis inmeten, zodat we niet voor verassingen komen te staan. Daarnaast leveren wij uw vensterbank natuursteen en plaatsen wij hem bij u in huis. Voor sommige werkzaamheden werken wij samen met aannemers die zijn gespecialiseerd in natuursteen. Deze aannemers worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Het werk wordt voornamelijk uitbesteed aan de aannemers, wanneer we grote vloeroppervlakten moeten leggen. De aannemers opereren dan als verlengstuk van Binnenmaas Natuursteen.

Bekijk vensterbank natuursteen in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een vensterbank natuursteen, maar wilt u eerst nog wat meer mogelijkheden zien? Kom dan langs in onze showroom in Mijnsheerenland. In onze showroom hebben we verschillende mogelijkheden met natuursteen gepresenteerd. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden van natuursteen en kunt u het met eigen ogen bekijken. Ook hebben wij alle soorten materialen en kleuren natuursteen in onze showroom. U heeft bij ons de keus uit graniet, hardsteeen, kalksteen, kwartsiet, leisteen en marmer. Er zit altijd wel een soort natuursteen tussen die aansluit bij uw wensen.
Wij geven u ook graag advies over de mogelijkheden van Binnenmaas Natuursteen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Wij zien u dan ook graag terug in onze showroom. Naast persoonlijk contact met onze klanten, onderhouden wij ook persoonlijk contact met de aannemers. Wij hebben korte lijntjes met onze aannemers, waar u ook van profiteert. Hierdoor zijn wij namelijk in staat om uw vensterbank natuursteen snel te leveren.

​Afspraak maken

​Onze showroom is geopend op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag of zaterdag bij ons langs te komen en wilt u wel graag de mogelijkheden van natuursteen bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij maken met u een afspraak om op een andere dag in onze showroom lang te komen.
​Heeft u een vraag? Ook dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, telefonisch of per e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen.