Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuurstenen vensterbank nodig?

natuurstenen vensterbankBent u geïnteresseerd in een natuurstenen vensterbank? Heeft een natuurstenen vensterbank uw grote voorkeur, omdat u houdt van karakter in uw woning? U bent bij Binnenmaas Natuursteen helemaal op de juiste plek voor een natuurstenen vensterbank! Binnenmaas Natuursteen is gevestigd in Mijnsheerenland in de Hoeksche Waard en al meer dan 25 jaar werkzaam met het prachtige natuursteen. Wij zijn een begrip als het aankomt om de verwerking van natuursteen. Ons bedrijf zet ons in voor particulieren en maken de mooiste natuurstenen vensterbank voor een woning, maar ook voor grote projecten in de aannemerij zijn wij werkzaam. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit natuursteen, waarvan wij altijd een grote voorraad in huis hebben. Binnenmaas Natuursteen beschikt over een eigen werkplaats, waardoor wij vrijwel al uw wensen voor een natuurstenen vensterbank kunnen realiseren. Doordat we alles in eigen huis maken en opslaan, kunt u bij ons rekenen op korte leveringstijden. Bij Binnenmaas Natuursteen vindt u een grote variatie aan producten. U bent van harte welkom in onze showroom om daar, naast vensterbanken, ook te bekijken:

Ons ervaren en deskundige team voorziet u van goed advies over productie, levering en plaatsing, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij de keuze voor een natuurstenen product.

Natuurstenen vensterbank uit eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats wordt de natuurstenen vensterbank van de hoogste kwaliteit natuursteen vervaardigd. Het natuursteen wordt door ons bewerkt, gezaagd, gepolijst en dan uiteindelijk tot een vensterbank gemaakt. Wij werken zeer zorgvuldig en leveren een prachtig, op maat gemaakt product bij u af. U kunt bij Binnenmaas Natuursteen kiezen uit vele soorten natuursteen, zoals graniet, kalksteen, hardsteen, marmer en leisteen. Al deze soorten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd iets passends kunt vinden voor uw woning. Omdat wij scherpe prijzen hanteren, is er ook altijd een natuurstenen vensterbank binnen uw budget. Heeft u een natuurstenen vensterbank gevonden die u mooi vindt? Wij maken dan samen met u duidelijke afspraken over leveringen en de werkzaamheden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Voor grotere projecten in de aannemerij werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde aannemingsbedrijven, waarbij wij graag opmerken dan het specialistische werk in eigen beheer wordt uitgevoerd. Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Heeft u specifieke vragen of heeft meer informatie nodig? Op deze website vindt u al veel informatie, maar u kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij direct contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken.