Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen maatwerk object nodig?

natuursteen maatwerkBent u op zoek naar natuursteen maatmerk? Heeft u een ruimte waar natuursteen maatwerk van pas komt? Binnenmaas Natuursteen is een bedrijf dat natuursteen maatwerk levert. Bij ons krijgt u alleen de beste natuurstenen geleverd. Wij vinden het belangrijk dat de stenen op maat geleverd worden en daardoor uw wens in vervulling kan gaan. Wij maken uw droomruimte compleet met natuursteen maatwerk. Bij ons kunt u terecht voor keukenbladen, schouwen, vloeren en vensterbanken. Wilt u iets van natuursteen dat hier niet genoemd is? Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan bij ons en wij kijken of wij het u kunnen leveren.

Persoonlijk contact bij natuursteen maatwerk

Op zoek naar een specialist voor natuursteen maatwerk? Ons contact met u is belangrijk. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met u te maken, zodat de wensen bespreekbaar worden. Wij kunnen u altijd extra tips geven als het gaat over natuursteen maatwerk. Wij maken alle producten volledig op maat conform uw wensen! In het eerste gesprek bespreken wij graag uw wensen door. Wij laten u ook zien hoe wij te werk gaan in onze eigen werkplaats. Wij verzekeren u dat u het beste resultaat van ons krijgt, wij werken alleen met de beste materialen.

Natuursteen maatwerk bij Binnenmaas Natuursteen

Ons bedrijf doet al meer dan 25 jaar mee in natuursteen maatwerk. Het is een familiebedrijf dat zich al jarenlang specialiseert in de natuurstenen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij de mooiste producten kunnen maken van natuursteen. Wij hebben stenen voor onder andere keukens, badkamers, toiletten, vloeren, tafels, schouwen en overige projecten op maat. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle producten op maat gemaakt worden. Wij kunnen u een snelle levering garanderen en wij blijven tijdens het proces met u contact houden over de stand van zaken.

Showroom van Binnenmaas Natuursteen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Binnenmaas Natuursteen beschikt over een eigen showroom in Mijnsheerland. Aan onze showroom vast zit onze werkplaats waar u ook een kijkje kunt nemen naar het proces. In onze showroom zijn verschillende voorbeelden te zien van de steensoorten die wij gebruiken en vertellen wij u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het bewerken van natuursteen.

De natuurstenen worden bewerkt naar wens. Het bewerken, zagen en polijsten van natuurstenen horen hier dan ook helemaal bij. Alles om de wens van u te verwezenlijken. Wij maken de producten tot een prachtig eindresultaat. Elke vrijdag en zaterdag is onze showroom geopend, tot snel!