Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Marmeren schouw laten maken

marmeren schouwBent u op zoek naar een marmeren schouw? Bent u op zoek naar een specialist, die uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Mijnsheerenland. In Mijnsheerenland vindt u Binnenmaas Natuursteen, die graag zijn jarenlange ervaring inzet in het vervaardigen van natuursteen. Binnenmaas Natuursteen is inzetbaar voor zowel kleinschalige als grote projecten. Het maakt bij ons dan ook niet uit of u uit een zakelijk oogpunt of uit een privé-situatie bij ons komt. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Een marmeren schouw is een prachtige eye catcher in uw woning. Dit komt door het strakke design en de prachtige uitstraling die marmer met zich meebrengt. Wij begrijpen dat een marmeren schouw samenstellen en bestellen niet iets is wat u dagelijks doet. Ons team staat graag voor u klaar om u te adviseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel advies geven en vertellen wij u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw gewenste marmeren schouw

Marmeren schouw op maat

Binnenmaas Natuursteen biedt u meer dan 25 jaar ervaring aan in het vervaardigden van natuursteen. Door de jaren heen is ons aanbod in natuursteen steeds verder uitgebreid, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende kleuren en maten. Het team van Binnenmaas Natuursteen kan u adviseren bij het kiezen van het materiaal, voor welke toepassing u dit ook wenst.  Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij vrijwel iedere oplage garanderen en werken wij met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij een snelle levering aanbieden en kunnen wij de kwaliteit waarborgen die wij beloven aan al onze klanten. Marmer verwerken in uw woning geeft een luxe uitstraling. Marmer is ook warm, krasbestendig en onverwoestbaar en is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij u direct de mogelijkheden laten zien. In onze werkplaats wordt het materiaal bewerkt, gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtig eindresultaat.

Meer weten over een marmeren schouw van Binnenmaas Natuursteen?

Wilt u meer weten over een marmeren schouw op maat laten maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland. In onze showroom ziet u verschillende voorbeelden van marmeren producten. Denkt u aan vloeren, vensterbanken en een marmeren schouw. Kom langs en laat u inspireren!