Inmeten en plaatsen is geen probleem

Post 19 of 39
Inmeten en plaatsen is geen probleem

Kunnen jullie ook komen inmeten en plaatsen?

Voor veel mensen is dit de vraag die ze stellen nadat ze een bezoek aan onze showroom hebben gebracht voor een informatief gesprek over wat er allemaal mogelijk is voor een aanrechtblad.Door onze jaren lange werkervaring en de ervaring met het verwerken van natuursteen producten, waaronder ook veel aanrechtbladen, weten we als geen ander u het beste advies te geven voor de juiste steenkeuze. Door de grote kennis van de materiaal eigenschappen en de jaren lange ervaringen met het inmeten, maken en plaatsen van natuurstenen aanrechtbladen is het inmeten en plaatsen van een nieuw aanrechtblad altijd weer leuk om te doen.In overleg met de klant komen we altijd tot een mooi idee over wat er mogelijk is en hoe we het gaan doen. Na het inmeten zal er binnen ons bedrijf een werktekening gemaakt worden en dan gaat het werkproces in gang.

Voordelen van het laten inmeten en plaatsen van een nieuw aanrechtblad.

Het fijne van het laten inmeten en plaatsen door ons, is dat alles verder geregeld zal gaan worden. Wij komen met het inmeten bij u thuis de situatie bekijken. Hierdoor komen we niet voor verrassingen te staan zoals bijvoorbeeld een muur die uit de haak staat of andere dingen.We denken mee tot in de kleinste details, over bijvoorbeeld de hoogte van de tegelplinten en spatplaten, de plek van de spoelbak en de kraan of de plek van de kookplaat. Zo zal het plaatsen van het aanrechtblad soepel verlopen en kunnen we het netjes afwerken allemaal. Wij zullen de spoelbak er ter plaatse in vast kitten en wij plaatsen de spatplaten en plinten ook gelijk.

Laat jou aanrechtblad ook inmeten en plaatsen door Binnenmaas Natuursteen

Zitten jullie met de gedachten om een nieuw aanrechtblad aan te schaffen, kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom om je te laten informeren over alle mogelijkheden. Onder het kopje “contact” kunt u onze bedrijfsinformatie terug vinden.plaatsenplaatsen