Steenhouwerij Rotterdam: Binnenmaas Natuursteen

steenhouwerij RotterdamBent u al een tijdje op zoek naar een ervaren steenhouwerij Rotterdam? Zoek niet verder, want in Binnenmaas Natuursteen vindt u de steenhouwerij Rotterdam die u nodig heeft! Binnenmaas Natuursteen is al meer dan 25 jaar een begrip in de Hoeksche Waard – op korte afstand van Rotterdam – op het gebied van het verwerken van natuursteen tot de mooiste producten. Onze steenhouwerij Rotterdam beschikt over een eigen werkplaats, waar we zelf natuursteen bewerken, zagen, polijsten en dan verwerken tot een prachtig eindresultaat.

In onze steenhouwerij Rotterdam pakken we elk project aan, of dat nu groot is of klein. Binnenmaas Natuursteen verzorgt alles, van een schouw in een woning tot een serie dorpels en vensterbanken voor een wooncomplex of kantoorgebouw. We noemen u graag nog wat andere voorbeelden waarvoor u bij onze steenhouwerij Rotterdam terecht kunt:

  • aanrechtbladen in keukens,

  • badkamer- en toiletbekleding,

  • tafels,

  • openhaardplateaus,

  • vensterbanken en dorpels,

  • gevelpartijen.

Steenhouwerij Rotterdam levert maatwerk

Eigenlijk is het vanzelfsprekend, maar graag benoemen we een van onze grote pluspunten: Binnenmaas Natuursteen levert maatwerk voor elk project van natuursteen. Wij conformeren ons helemaal aan uw wensen. Van tevoren zorgen we ervoor dat alles nauwkeurig opgemeten wordt, zodat het eindresultaat precies past. Wij werken met de grootste zorgvuldigheid. Binnenmaas Natuursteen gebruikt in onze steenhouwerij alleen het beste natuursteen. Om het natuursteen in de beste staat te houden, kunnen wij het natuursteen voor u impregneren. Impregneren heeft als grote voordeel dat het natuursteen schimmelwerend en waterbestendig maakt. Ook is het door u veel gemakkelijker te reinigen. Laat ons team u vertellen hoe wij impregneren van natuursteen aanpakken.

Steenhouwerij Rotterdam werkt met verschillende steensoorten

In onze steenhouwerij Rotterdam hebben we de kennis en ervaring om te werken met verschillende soorten natuursteen, zoals kalksteen, hardsteen, marmer en graniet. Elke steensoort is verkrijgbaar in diverse kleuren en tekeningen in de steen. We werken altijd langs korte lijnen en we hebben er een vaste gewoonte van gemaakt om altijd een grote voorraad natuursteen beschikbaar te hebben. Daarom kunnen we altijd snel leveren, zodat uw project niet vertraagd wordt.

We geven u graag persoonlijk advies en verwelkomen u op vrijdagen dan ook hartelijk in onze showroom in Mijnsheerenland. In de showroom ziet u allerlei verschillende toepassingen van natuursteen en zult het met ons eens zijn: de mogelijkheden zijn eindeloos! Past het u niet om op vrijdag langs te komen, dan bent u op een andere dag zeker ook welkom, we maken daarvoor graag met u een afspraak.