Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen vensterbank nodig?

natuursteen vensterbankBent u op zoek naar een natuursteen vensterbank of meerdere natuursteen vensterbanken? Heeft u een natuursteen vensterbank of een grote partij natuursteen vensterbanken nodig? U bent op de juiste plek! Binnenmaas Natuursteen is al meer dan 25 jaar dé specialist voor een enkele natuursteen vensterbank of meerdere natuursteen vensterbanken. Wij staan bekend om onze ervaring, ons persoonlijk advies en de beste kwaliteit van onze natuursteen. Onze ruime voorraad is altijd op peil en omdat wij het natuursteen zelf verwerken in onze werkplaats en korte lijnen onderhouden, kunnen wij snel een natuursteen vensterbank of een enkele natuursteen vensterbanken opleveren. Wij bewerken het natuursteen zelf en daarna wordt het natuursteen gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtige natuursteen vensterbank. We leveren de natuursteen vensterbanken volledig naar uw vereisten en wensen en maken ze helemaal op maat. In ons assortiment vindt u vele soorten natuursteen, in meerdere kleuren, zodat u altijd iets geschikts kunt vinden en bovendien binnen uw budget. 

Meerdere steensoorten voor natuursteen vensterbank en vensterbanken 

Er zijn al veel voorbeelden van soorten natuursteen voor vensterbanken te zien op onze website. U vindt er vele soorten en kleuren graniet, kalksteen, hardsteen, marmer en leisteen. Van deze steensoorten vervaardigen wij naast natuursteen vensterbanken ook aanrechtbladen voor keukens, badkamer en toilet bekleding, tafels, vloeren, gevelpartijen en schouwen. Wij werken voor de particuliere klant en voor de zakelijke markt, wat te vertalen is in kleine en grote projecten. We werken regelmatig samen met de aannemerij, maar nemen het specialistische werk voor onze rekening. Vanwege onze voorraad en het zelf verwerken van het natuursteen, zijn de lijnen kort en kunnen wij alle projecten snel leveren. Denk bij grote partijen aan natuursteen vensterbanken maar ook aan raamdorpels. Bij kleinere projecten in een woning valt te denken aan een eenvoudige dorpel, een complete vloer of een prachtig gevelplateau.

Kom kijken naar natuursteen vensterbank en vensterbanken in showroom

Bij Binnenmaas Natuursteen hechten we grote waarde aan het milieu, daarom werken we op een duurzame manier. We gebruiken groene stroom en werken met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem. Op die manier komen er geen schadelijke stoffen in de lucht. Ook maken we gebruik van een zelf-circulerend waterreinigingssysteem, waarbij al het spoelwater automatisch wordt gereinigd en we het dus telkens opnieuw kunnen gebruiken. U bent van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland om voorbeelden van onze natuursteen vensterbank te bekijken. Wij vertellen u graag meer over onze productie, de levering en de plaatsing. Natuurlijk adviseren we u over de natuursteen en de toepassing als natuursteen vensterbank. Kom bij ons binnenlopen op vrijdag of maak op een ander geschikt moment vrijblijvend een afspraak!