Slide2019-1
Slide2019-2
Slide2019-3
Slide2019-4

Natuursteen schouw

natuursteen schouwZoekt u een natuursteen schouw? Bent u geïnteresseerd in een natuursteen schouw? U bent op de juiste plek bij specialist Binnenmaas Natuursteen! Wij zijn al 25 jaar werkzaam op het gebied van natuursteen en leveren dag aan dag prachtige eindresultaten op, waaronder vaak een natuursteen schouw. U zult merken dat wij belang hechten aan persoonlijk advies, alleen werken met de beste kwaliteit natuursteen en dat wij altijd een ruime voorraad hebben, zodat we snel uw natuursteen schouw kunnen leveren. Ook onderhouden wij korte lijnen en is van het grootste belang, dat wij het natuursteen in onze eigen werkplaats verwerken. In de werkplaats bewerken we het marmer en daarna wordt de schouw gezaagd, gepolijst en verwerkt tot een prachtig eindresultaat. U vindt bij ons vele soorten en kleuren natuursteen, zoals hardsteen, leisteen, marmer, kalksteen en graniet. Natuursteen kent vele toepassingen en daarom vervaardigt Binnenmaas Natuursteen alles op maat en volledig naar uw wensen. Natuursteen is materiaal dat lang meegaat, dus de natuursteen schouw moet goed bij u passen, in de woning tot z’n recht komen en natuurlijk ook afgestemd zijn op uw budget. Kom vrijblijvend bij ons langs, zodat u de juiste keuze maakt!

Veel mogelijkheden voor natuursteen schouw

Binnenmaas Natuursteen is te vinden op de zakelijke markt, maar ook particuliere klanten zijn bij ons zeer welkom. Voor de particuliere markt leveren we vooral wat kleinere projecten, van een eenvoudige dorpel tot een natuursteen schouw. Voor de zakelijke markt staan wij garant voor grote aantallen raamdorpels en vensterbanken. Daarnaast kunt u bij Binnenmaas Natuursteen terecht voor bekleding van toilet en badkamer, tafels, aanrechtbladen in keukens, vloeren en gevelpartijen. Binnenmaas Natuursteen werkt op een duurzame manier om uw natuursteen schouw te realiseren door groene stroom te gebruiken. Ook werken we met een kwalitatief hoogwaardig afzuigsysteem, zodat er geen schadelijke stoffen in de lucht terecht komen, en gebruiken we een zelf-circulerend waterreinigingssysteem, waarbij al het spoelwater automatisch wordt gereinigd en telkens weer kan worden gebruikt. Op onze website kunt u al veel voorbeelden vinden van de soorten natuursteen die gebruikt kunnen worden voor de natuursteen schouw, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Mijnsheerenland, waar u al ons natuursteen kunt bekijken. We staan daar klaar om u verder te informeren over de mogelijkheden die natuursteen allemaal biedt voor de natuursteen schouw. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan adviseren we u vanzelfsprekend verder over de productie, de levering en de plaatsing. Onze showroom is elke vrijdag geopend, maar neem gerust contact met ons op om op een ander geschikt moment naar Binnenmaas Natuursteen te komen!

Afspraak is afspraak

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan horen wij dit graag van u. Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag om uw gewenste natuursteen schouw op maat te maken. U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan producten, op maat gemaakt volgens uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanrechtbladen, vloeren, badkamerbekleding, gevelpartijen, tafels, schouwen en vensterbanken.